Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Wij stellen ons graag aan u voor! Wij zijn Nicky en Brigitte, sinds 2012 een stel. We wonen samen met onze 2 kinderen en onze hond in het mooie Oud Gastel.

 

Na 7 jaar met veel enthousiasme de sportkantine van SC Gastel te hebben gedraaid waren wij toe aan een extra uitdaging en die vonden wij in 2020 in Onder de Toren. Wij voelden meteen een klik met het prachtige monumentale pand met de heerlijk warme huiskameruitstraling, hier wilden wij graag aan de slag!

Corona heeft het ons niet gemakkelijk gemaakt maar wij kunnen toch met trots zeggen dat wij deze periode niet alleen als negatief hebben ervaren. Ons geweldige team, de saamhorigheid in het dorp, de steun van alle mensen om ons heen en, niet te vergeten, de gasten hebben er voor gezorgd dat wij positief konden blijven en konden genieten van alle mooie momenten die er zeker ook waren.

De zomers waren heerlijk, de terrasdagen, alle cocktail, high beer en high wine avondjes, de tapa’s en kaas avonden, live muziek op de markt, oliebollen verkopen, het verzinnen van de escape room in ons pand, en nog zoveel meer … het was genieten!

In 2022 konden we eindelijk aan de slag zoals we voor ogen hadden; vol enthousiasme en positiviteit mochten we weer doen wat we graag doen; voor mensen zorgen en hen een fijne tijd bij ons bezorgen. In november van dit jaar werden we beloond voor onze inspanningen en wonnen we bij de Business Awards de prijs voor startende ondernemer!

Dit voelt als een groot compliment! En dit compliment geldt zeker voor ons team. Want wij doen ons uiterste best….maar zonder ons team zijn we nergens. Ook daar zijn we dus erg trots op.┬áSamen met ons team zijn we op de goede weg en dat blijven we zeker doen.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor een gezellig feestje, een heerlijke lunch, een lekkere borrel of voor 1 van onze speciale avondjes, spellen en evenementen. Bekijk hier onze mogelijkheden!

Neem een kijkje op onze website en volg ons zeker op Facebook en Instagram!

We zien u graag op het mooiste plekje van Oud Gastel!