Laden Evenementen

Aanstaande Evenementen

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

december 2020

Sinterklaasje, Heerlijke avondje!

5 december @ 10:00 - 17:00
Onder de Toren, Kerkstraat 1
Oud Gastel,

Maak 5 december compleet met een heerlijk High bier/wijn/tea pakket inclusief lekkernijen! Bestel voor maandag 2 december één van onze pakketten en wij zorgen dat het zaterdag 5 december voor u klaar staat!

Hiernaast kunnen wij uw avond ook compleet maken met een héérlijke borrelbox óf een borrelplank inclusief lekkere biertjes!

Meer weten »

Winter Ladies Day

13 december @ 13:00 - 21:00
Onder de Toren, Kerkstraat 1
Oud Gastel,

Gun jezelf en je vriendinnen een geweldige dag en kom naar de Winter Ladies Day bij Onder de Toren! Na een drukke week is het altijd fijn om even met vriendinnen te ontspannen. Wij hebben ons prachtige authentieke pand speciaal voor deze dag geheel in het thema 'winter' gestyled. Het is een dag gevuld met lifestyle, beauty, healthy, accessoires, natuurlijk gezelligheid, aanbiedingen en lekkere dingen...

Meer weten »

Vier kerst met ons!

25 december - 27 december
Onder de Toren, Kerkstraat 1
Oud Gastel,

Haal Onder de Toren 24, 25 én 26 december met onze kerstschotels! Keuze uit 3 verschillende overheerlijke schotels. Graag bestellen via info@onder-de-toren.nl

Meer weten »

Oudejaars borrelbox avond!

31 december
Onder de Toren, Kerkstraat 1
Oud Gastel,

Maak er iets moois van aan het einde van het jaar, met onze heerlijke eindejaars borrelbox!
De kosten bedragen €17.50 per persoon en bij een bestelling van 4 personen een gratis zak vers gebakken oliebollen van Ton van Hees! Bestel voor zondag 27 december via info@onder-de-toren.nl, en wij maken er samen met ú een mooi jaareinde van!

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen