Openingstijden

Bezoek onder de toren

Onder de Toren is 6 dagen per week geopend en wij hanteren vanaf openingstijden. Wij hebben een prachtig terras aan de voorzijde van het pand, terras in de binnentuin en natuurlijk ons café zelf! Bij ons kunt u heerlijk lunchen, hier geven wij u alvast een kijkje in de lunchkaart

Natuurlijk is er de mogelijkheid om buiten onze openingstijden te reserveren voor diverse activiteiten. Denk hierbij aan een vergadering, workshop, cursus, bijeenkomst, feesten en partijen, condoleances, enz. Kijk voor meer informatie bij onze mogelijkheden. Reserveren? Neem dan contact met ons op! 

Door deze flexibiliteit die wij u aanbieden kan het voorkomen dat ook tijdens onze reguliere openingstijden de vrije inloop vervalt i.v.m. een reservering. Wij proberen zoveel mogelijk om een van onze ruimten open te stellen voor de vrije inloop zonder dat het gezelschap wat gereserveerd heeft hier last van heeft. Onverhoopt kan het zijn dat u voor een gesloten deur staat. Wilt u dit voorkomen, bel dan van te voren eventjes.

Onze openingstijden:

Maandag:      gesloten
Dinsdag:        vanaf 10:00 tot en met 17:00
Woensdag:  vanaf 10:00 tot en met 17:00
Donderdag:  vanaf 10:00 tot en met 17:00
Vrijdag:           vanaf 10:00 uur
Zaterdag:      vanaf 10:00 uur
Zondag:         vanaf 10:00 uur