Mogelijkheden

Verrassend Oud Gastel…

Lunch, feesten en partijen, vergaderingen, condoleance, bijna alles is mogelijk bij ons. En niet alleen tijdens onze reguliere openingstijden, maar natuurlijk ook voor reserveringen in de avonduren.


Buffetten & BBQ
Wij werken samen met vakbekwame ambachtsmensen. Wanneer u bij ons wilt komen feesten en hierbij een buffet/ BBQ nodig heeft , verzorgen wij dit graag voor u vanuit eigen keuken van Carpe Diem

Maak een afspraak met ons en laat u verrassen!


Lunchen                                                                                                                                       
Lunchen is ook mogelijk bij Onder de Toren. Vanaf 11:30 gaat onze keuken open. Bij ons kunt u genieten van de lekkerste huisgemaakte gerechten.  Wij serveren onze heerlijke verse broodsnedes, van zalm tot aan carpaccio met kaasspread. Of wat denkt u van 1 van onze heerlijke salades?  Benieuwd naar onze lunchkaart? Check hem hier

Wanneer u wilt komen lunchen met zijn 2 , of met een groep is reserveren wenselijk, dit kan middels onze huistelefoon (zie contact)!


Escaperoom                                                                                                                                   
Kom jij onze escaperoom ontdekken? Ga samen met je team opzoek naar de juiste oplossingen, opdrachten en puzzels om te ontsnappen uit de oudste kelder van Oud Gastel!

Nieuwsgierig? Kijk hier voor meer informatie!


Bureau Kerkstraat                                                                                                                                
Een moord in het centrum van Oud Gastel.. Weet jij wie de moordenaar is? Kom onderzoek doen.. en wie weet los jij het op!

Nieuwsgierig? Kijk hier voor meer informatie!


Borrelen   

Heerlijk ongedwongen in huiskamersfeer borrelen?  Bij Onder de Toren schenken we verschillende bekende speciaal-bieren van de tap en fles!  Ook serveren wij heerlijke wijnen van een lokale wijnboer uit Oud Gastel.

Op dit moment stroomt er uit onze tap Brand, Texels skuumkoppe en Affligem blond bier. Ook serveren wij voor bij de borrel heerlijke charcuterie planken, luxe XL snacks, Bourgondiër bitterballen en nog tal van lekkers!


Vergaderen / workshops geven
Vergaderen is bij ons ook mogelijk. Onze bovenverdieping is hiervoor bij uitstek geschikt. Deze verdieping verhuren wij per dagdeel, aan dit dagdeel zit een arrangement gekoppeld waarbij u onbeperkt koffie, thee & water tot u beschikking heeft. Wanneer u een zakelijk dag arrangement bij ons af wilt nemen, zit hierbij het volgende inbegrepen: Koffie en thee van Biggelaar, warme/koude lunch beneden in de huiskamer en wat lekkers tussendoor op tafel.

Wanneer het dag arrangement afgelopen is kunt u er voor kiezen om af te sluiten met een lekkere borrel beneden in het café. Vraag naar de mogelijkheden!

Tip: ben er op tijd bij ! Want wie wilt er nu niet in een monumentaal pand vergaderen?

Mochten er gasten zijn die geen gebruik kunnen maken van onze (rechte) trap, dan is het in overleg mogelijk om gebruik te maken van onze Huiskamer zelf.


Condoleances
Als de tijd van afscheid nemen is gekomen. Naast het vieren van (grote) feesten en partijen kun u ook voor een condoleance bijeenkomst terecht bij Onder de Toren.

Elkaar condoleren, herinneringen ophalen en ongedwongen samenzijn na een dienst in de kerk of uitvaartcentrum. Daar staan wij ook voor. Uit eigen ervaring weten wij dat dit erg prettig is na een moeilijke periode van overlijden tot uitvaart. Bij ons zit er immers geen tijdlimiet aan het verblijf en kunt u samenzijn op de manier die u fijn vind.

Ook verzorgen wij condoleances bij Carpe Diem in Oud Gastel.