Mogelijkheden

Verrassend Oud Gastel…

High tea, condoleance, feesten en partijen, vergaderingen, bijna alles is mogelijk bij ons. En niet alleen tijdens onze reguliere openingstijden, maar natuurlijk ook voor reserveringen in de avonduren.


Hapjes en buffetten
Wij werken samen met vakbekwame ambachtsmensen. Wanneer u bij ons wilt komen feesten en hierbij een buffet/ bbq nodig heeft , verzorgen wij dit voor u.

Maak een afspraak met ons en laat u verrassen!


Lunchen                                                                                                                                       
Lunchen is ook mogelijk bij Onder de Toren. Wij hanteren onze lunchkaart vanaf 11:00 tot en met 15:00. Bij ons kunt u genieten van de lekkerste huisgemaakte gerechten. 
Van een Tosti triple tot aan een overheerlijke geitenkaas-salade.

Wanneer u wilt komen lunchen met zijn 2 , of met een groep is reserveren wenselijk, dit kan middels onze huistelefoon (zie contact) of via de mail: info@onder-de-toren.nl


Escaperoom                                                                                                                                   
Kom jij onze escaperoom ontdekken? Ga samen met je team opzoek naar de juiste oplossingen, opdrachten en puzzels om te ontsnappen uit de oudste kelder van Oud Gastel!

Nieuwsgierig? Kijk hier voor meer informatie!


Borrelen                                                                                                                                
Bij Onder de Toren schenken we verschillende speciaal-bieren en heerlijke wijnen van een lokale wijnboer.
En hebben wij  Brand Weizen, Heineken en Affligem blond van de tap!
Ook serveren wij heerlijke charcuterie planken en luxe XL snacks als borrelhapjes.


High Tea
De high tea wordt bij ons verzorgd door Jet’s andere koek. Jet werkt dagvers met heerlijke zoete en hartige hapjes en onze huisgemaakte soep.
Het arrangement kan gereserveerd worden vanaf 14:00 en duurt 2.5 uur lang!

Een high tea bij Onder de Toren is een ideaal moment om samen lekker te kletsen, bij te praten en te genieten van al het lekkers. Dit gebeurt in een huiselijke sfeer, in een authentiek, karakteristiek pand.

Een high tea kunt u reserveren door te bellen naar onze huistelefoon (zie contact) of te mailen naar: info@onder-de-toren.nl


Vergaderen / workshops geven
Vergaderen is bij ons ook mogelijk. Onze bovenverdieping is hiervoor bij uitstek geschikt. Deze verdieping verhuren wij per dagdeel, aan dit dagdeel zit een arrangement gekoppeld waarbij u onbeperkt koffie, thee & water tot u beschikking heeft. Wanneer u een zakelijk dag arrangement bij ons af wilt nemen, zit hierbij het volgende inbegrepen: Koffie en thee van Biggelaar, warme/koude lunch beneden in de huiskamer en wat lekkers tussendoor op tafel.

Wanneer het dag arrangement afgelopen is kunt u er voor kiezen om af te sluiten met een lekkere borrel beneden in het café. Vraag naar de mogelijkheden!

Tip: ben er op tijd bij ! Want wie wilt er nu niet in een monumentaal pand vergaderen?

Mochten er gasten zijn die geen gebruik kunnen maken van onze (rechte) trap, dan is het in overleg mogelijk om gebruik te maken van onze Huiskamer zelf.


Condoleances
Als de tijd van afscheid nemen is gekomen. Naast het vieren van (grote) feesten en partijen kun u ook voor een condoleance bijeenkomst terecht bij Onder de Toren.

Elkaar condoleren, herinneringen ophalen en ongedwongen samenzijn na een dienst in de kerk of uitvaartcentrum. Daar staan wij voor. Uit eigen ervaring weten wij dat dit erg prettig is na een moeilijke periode van overlijden tot uitvaart. Bij ons zit er immers geen tijdlimiet aan het verblijf en kunt u samenzijn op de manier die u fijn vind.
U kunt dit zelf regelen met ons, maar ook via uitvaartondernemingen. Meestal nemen zij eerst contact met ons op om te bekijken of het mogelijk is zodat het goed op de rouwkaart gezet kan worden en eventueel in een rouwadvertentie.