Escaperoom

Welkom in de oudste kelder van Oud Gastel..

Daar zitten jullie dan.. gevangen in de wijnopslag! Reis terug in de tijd naar 1900, waar deze kelder werd gebruikt als tijdelijke opvang voor gevangenen. Hiernaast heeft de kelder dienstgedaan als opslag voor heerlijke bieren en wijnen.

Ga jij met jouw team de uitdaging aan? Red jij het optijd en durf jij te ontsnappen uit onze kelder? De klok tikt.. En ohja, wijn is de enige uitweg..

Jullie krijgen 1,5 uur de tijd om uit deze escaperoom te ontsnappen door middel van puzzels te zoeken en deze op te lossen. Natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje. Tevens is het mogelijk om de wijn te vervangen door bier of fris! 

Deze escaperoom is geschikt voor maximaal 4 personen. Zijn jullie met meer? Geen probleem. Speel dan de battle tegen elkaar! Dit betekent dat jullie in twee teams, op aparte tijdstippen, hetzelfde spel kunnen spelen.

Maandelijks wordt er een challenge bijgehouden. Zijn jullie het team die de snelste tijd weet neer te zetten? Dan verdienen jullie iets extra’s! Naast de escaperoom, hebben wij een leuke ruime horecagelegenheid, dus het is mogelijk om iets te drinken voor of na het escapen.

De prijs van dit fantastische spel is €37,50 per persoon.
Voor een battle zijn de kosten €30.00 per persoon.

Neem snel contact met ons op en geniet van dit spannende arrangement! Reserveren? Leuk! Mail naar info@onder-de-toren.nl