Onze ruimtes

Wij hebben bij Onder de Toren verschillende ruimtes waar u gebruik van kunt maken:

Begane grond
Deze ruimte bestaat uit het “café” en “de huiskamer”. De begane grond heeft een sfeervolle uitstraling met een knipoog naar de authentieke details. Door middel van een schuifdeur is het mogelijk om deze 2 ruimtes van elkaar te scheiden zodat er een intiemere sfeer gecreëerd kan worden. De begane grond is ideaal voor een feest met overheerlijk buffet van maximaal 48 zittende personen, een groter feest voor maximaal 100 personen, workshops, condoleances, cursussen, expositie, boekpresentatie enz.

Binnentuin & terras
In de zomermaanden kunt u bij ons in de binnentuin en op ons zonnig gelegen terras terecht. Tijdens onze openingstijden kunt u hier heerlijk genieten van bijvoorbeeld uw drankje met  ambachtelijk gebak of een lunchgerecht van onze lunchkaart. Mocht u met een gezelschap iets te vieren hebben, dan kunt u ook de binnentuin reserveren (ook buiten openingstijden) en bijvoorbeeld gebruik maken van ons barbecue arrangement.

Zolderkamer
Deze ruimte is uitermate geschikt voor het houden van een vergadering, cursus, kleine bijeenkomst, zakelijk overleg enz. Wij bieden hier zitgelegenheid voor maximaal 20 personen. Hierdoor creëren wij een ongestoorde (werk)omgeving wat prettig kan zijn bij serieuze aangelegenheden. Voor meer informatie, kijk bij onze mogelijkheden.