Over ons

Onder de Toren is sinds september 2015 weer geopend.
Een multifunctionele horecagelegenheid midden in het centrum van Oud Gastel.
Na vele jaren leegstand is het monumentale pand 3 jaar lang opgeknapt door Karel Bartelen in samenwerking met Bouwservice Bartelen uit Roosendaal.
Het is zeker de moeite waard om bij de historie de tijdlijn van dit bijzondere pand te bekijken.
Met veel enthousiasme en passie is het ons gelukt om een sfeervolle plek te creëren midden in Oud Gastel.

 

Dit bieden wij

Onder de Toren biedt u de mogelijkheid om onder het genot van een lunch, High tea, hapje en/of drankje te genieten van de sfeer in ons pand en prachtige binnentuin.
Onder de Toren bestaat uit verschillende ruimtes die afzonderlijk van elkaar gebruikt kunnen worden. Wij kunnen u de zolderkamer, de huiskamer, de voorkamer of het gehele pand aanbieden.
Bij alle ruimtes kunt u gebruik maken van onze binnentuin. De binnentuin bevindt zich letterlijk onder de toren van de kerk. Wij hebben voor u deze binnentuin gecreëerd zodat u met een klein gezelschap kunt genieten van het zicht op de kerk. Laat u verrassen!

 

Net wat anders

Het belangrijkste vinden wij dat mensen zich op hun gemak voelen in ons pand. Dit natuurlijk onder het genot van een lekkere lunch, hapje en/of drankje. Dat is waar wij voor staan. Iedere dag worden wij geïnspireerd om nieuwe dromen, plannen en ideeën te blijven ontwikkelen, dus… wie weet wat de toekomst nog brengt.