Mogelijkheden

Verrassend Gastel…

High tea, condoleance, feesten en partijen, high tea, vergaderingen, bijna alles is mogelijk bij ons. En niet alleen tijdens onze reguliere openingstijden, maar natuurlijk ook voor reserveringen in de avonduren.


Hapjes en buffetten
Wij werken samen met vakbekwame ambachtsmensen. Wanneer u bij ons wilt komen feesten en hierbij een buffet/ bbq nodig heeft , verzorgen wij dit voor u!

Maak een afspraak met ons en laat u verrassen!


Lunchen
Lunchen is ook mogelijk bij Onder de Toren. Wij hanteren onze lunchkaart vanaf 11:00 tot en met 14:00. Na 14:30 zullen wij borrelplanken serveren voor kleine  gezelschappen of grote gezelschappen. Ook staat de frituur natuurlijk aan! Een lekkere bitterbal of snackje is altijd lekker tijdens de borrel.

Wanneer u wilt komen lunchen met zijn 2 , of met een groep is reserveren wenselijk, dit kan middels onze huistelefoon (zie contact) of via de mail: info@onder-de-toren.nl


High Tea
De high tea word bij ons verzorgt door Jets andere koek. Jet werkt dagvers met heerlijke zoete en hartige hapjes.

Een high tea  bij Onder de Toren is een ideaal moment om samen lekker te kletsen, bij te praten en te genieten van al het lekkers. Dit gebeurt in een huiselijke sfeer, in een authentiek, karakteristiek pand.

De high tea duurt 2,5 uur. 
Wanneer u deze wilt reserveren, dit kan via de telefoon ( zie contact) of via:info@onder-de-toren.nl


Vergaderen / workshops geven
Vergaderen is bij ons ook mogelijk. Onze bovenverdieping is hiervoor bij uitstek geschikt. Deze verdieping verhuren wij per dagdeel en in dit dagdeel zit een arrangement gekoppeld waarbij u onbeperkt koffie ,thee & water tot u beschikking heeft. Wanneer u een zakelijk dagarrangement bij ons af wilt nemen, zit hierbij het volgende inbegrepen: Koffie  en thee van Biggelaar, warme/koude lunch beneden in de huiskamer en wat lekkers tussendoor op tafel.

Wanneer het dag arrangement afgelopen is kunt u er voor kiezen om af te sluiten met een lekkere borrel / borrelplankje of een bittergarnituur beneden in het café. Vraag naar de mogelijkheden!

Tip: ben er op tijd bij ! Want wie wilt er nu niet in een monumentaal pand vergaderen.

Mochten er gasten zijn die geen gebruik kunnen maken van onze (rechte) trap, dan is het in overleg mogelijk om gebruik te maken van onze Huiskamer zelf.


Condoleances
Als de tijd van afscheid nemen is gekomen. Naast het vieren van (grote) feesten en partijen kun u ook voor een condoleance bijeenkomst terecht bij Onder de Toren.

Elkaar condoleren, herinneringen ophalen en ongedwongen samenzijn na een dienst in de kerk of uitvaartcentrum. Daar staan wij voor. Uit eigen ervaring weten wij dat dit erg prettig is na een moeilijke periode van overlijden tot uitvaart. Bij ons zit er immers geen tijdlimiet aan het verblijf en kunt u samenzijn op de manier die u fijn vind.
U kunt dit zelf regelen met ons, maar ook via uitvaartondernemingen. Meestal nemen zij eerst contact met ons op om te bekijken of het mogelijk is zodat het goed op de rouwkaart gezet kan worden en eventueel in een rouwadvertentie.


IJS-terras

Vanaf 1 juni 2020 verkopen wij ook ambachtelijk schepijs op ons terras aan de achterzijde van Onder de Toren!
Bij slecht weer verkopen wij meeneem bakjes vanuit de binnenzijde van Onder de Toren!
Ook hebben wij een heuse IJscoupe kaart, van verse aardbeien tot en met advocaat, mm!!